Hitom tohto leta sú náramkyHitom tohto leta sú náramky

Náramok je doplnok, ktorý je blízky najmä dámam už z čias detstva, kedy si z kvetov zapletali rôzne farebné variácie, či neskôr náramky priateľstva z farebných nitiek. Ozdoby, ktorými si zdobili zápästia tak so sebou prinášali symboliku dôvery a náklonnosti. Tento šperk sa postupne stal našou súčasťou, a dnes tvorí jeden z výrazných prvkov našich outfitov. Keďže je toto leto naňho sústredená všetka pozornosť, rozhodli sme sa vás previesť najnovšími trendami, ktoré si nesmiete nechať ujsť.

 

Základom je minimalizmus

 

Niet pochýb o tom, že poslednú dobu svetu vládne minimalizmus. To isté platí aj pri šperkoch, nevynímajúc jemné náramky, ktoré svojím diskrétnym šarmom priťahujú pozornosť. Populárne sú najmä tie, ktoré v sebe nesú istú symboliku, ako napríklad krídla, či nekonečno. Vaše zápästie však zvýraznia ešte viac, keď na nich budú diamanty, ktorých lesk neunikne žiadnemu oku. Dolaďte k ním tiež náhrdelník z tej istej kolekcie, a buďte kráľovnou tohto leta! O symbolike šperkov sa viac dočítate tu. Tento štýl náramkov je charakteristický tenkou retiazkou typu anker, ktorá je však plná a ručne pílená, čím sa nemusíte báť o jeho pretrhnutie. Ako na minimalizmus je teda skutočne jednoduché, pokojne však stavte aj na dva – tri takéto náramky, a zvýraznite toto leto každý svoj outfit.

Zlatý set náhrdelníka a náramku s anjelskými krídlami

Červený náramok proti urieknutiu

Červený náramok proti urieknutiu

 

 Veľa ľudí sa často pýta, čo vlastne takýto náramok na ruke znamená. Pre tých, ktorí majú s urieknutím skúsenosti, je červený náramok prostriedkom, ako sa ho zbaviť, nakoľko červená svojho nositeľa ochraňuje, a odvracia pozornosť od zlého. Červená farba navyše čerpá energiu zo Slnka, a tak má schopnosť prinášať svojmu nositeľovi šťastie, a liečiť ho pred mnohými chorobami. Niet preto divu, že takého náramky čoraz častejšie pozorujeme tiež na celebritách, na ktoré je vždy sústredená všetka pozornosť. V iZlate nájdete takéto náramky v kombinácii so zlatom, a tak ich pokojne môžete nosiť aj do vody. Vďaka svojej obľúbenosti sme pre Vás pripravili aj variantu v čiernej farbe pre tých, ktorí milujú eleganciu. Takýto náramok dokonale vynikne aj v kombinácii s minimalistickým celozlatým modelom.

Obručový náramok

 

Nadčasový trend, ktorý sa opakovane vracia späť do módy sa hlási o slovo aj toto leto. V kurze sú všetky typy, ktoré sa lesknú čo najviac. A je jedno, či ide o kamienky, výbrusy v zlate, či pieskovanie. Základom sú odlesky, vďaka ktorým budete štýlová a neprehliadnuteľná. Opäť sa však kladie dôraz na minimalizmus, a náramok by síce mal byť výrazný, no zároveň s jednoduchým vzorom a čo najtenší. Takto ho pokojne môžete nosiť aj v bežný deň do práce.

Obručový náramok

Náramok s príbehom

Náramok s príbehom

 

Ak napriek dominujúcemu trendu minimalizmu predsa len preferujete výraznejší typ náramkov, kolekcia Palmyra je pre Vás ako stvorená. Navyše si ho vyskladáte sama, čím sa naplno prejaví Vaša kreativita. Jednotlivé časti tohto náramku tak vytvárajú pomyselnú skladačku spomienok, ktoré si chcete uchovať navždy. Tento typ vynikne na zápästí najviac samostatne, a tak nie je potrebné, aby ste ho dopĺňali ďalšími náramkami.

Nech sa už rozhodnete pre ktorúkoľvek z týchto variant náramkov, nezabúdajte, že dominantnou farbou kovu je pre toto leto žltá. Zvýraznite preto svoje spomienky na toto leto, a spravte ho nezabudnuteľným s iZlato.sk  :-)

 


25.06.2018


Ďalšie články