Čo o žene prezradia šperky?Čo o žene prezradia šperky?

Každá z nás má na nosenie šperkov odlišný pohľad. Čo sa páči jednej, sa inej dáme môže zdať príliš výrazné, či naopak, nudné. Šancu na prvý dojem však máme iba jednu, a preto by sme si mali dávať v určitých situáciách obzvlášť pozor. Platí to napríklad pri pracovnom pohovore, na ktorom chceme urobiť ten najlepší dojem, a tak sa niekedy môže stať, že to nechtiac prestrelíme. Šperky sú však našou prirodzenou súčasťou, a tak či chceme, alebo nie, vypovedajú o našej osobnosti viac, než si myslíme. Prečo si podvedome vyberáme konkrétny typ šperkov, a čo nám tieto iskrivé doplnky hovoria o ľuďoch, ktorých stretávame každý deň v práci, kaviarni, či na ulici?

 

Femme Fatale

Retiazkový náhrdelník

 

Osoby nosiace neformálne šperky, akými sú napríklad veľké kruhové náušnice, výrazné a lesklé náhrdelníky, či extravagantné náramky, sú prevažne aktívne, energické a mimoriadne spoločenské. Na takéto dámy je vždy sústredená všetka pozornosť, a preto ich nikdy nenájdete samé, ale naopak, v spoločnosti veľkej skupiny priateľov. Vďaka svojej úprimnej a otvorenej osobnosti priťahujú pozornosť všetkých naokolo.

Kruhové náušnice so zirkónmi

 

 

Krehká a elegantná

Perlový náhrdelník

 

Jemné a nenápadné šperky, pozostávajúce najmä z drobných perál, si najčastejšie vyberajú dámy verné tradíciám a rodinným hodnotám. Tie uprednostňujú najmä pokoj a ticho, svoj voľný čas venujú najbližším priateľom a rodine. Rovnako ako ich šperky, tak aj oblečenie, či nábytok odráža ich vkus, a preto u nich nájdete len klasické zariadenie, ktoré im prináša vytúženú pohodu.

Zlaté perlové náušnice so zirkónmi

 

 

Najlepšie z najlepších

Zlatý náhrdelník s geometrickým príveskom - trojuholník

 

Dokonalé kolekcie šperkov, pri ktorých sa kladie dôraz najmä na detail, vypovedá to isté aj o jeho nositeľke. Je ambiciózna, a nikdy sa neuspokojí s priemerom. Za každých okolností musí byť na prvom mieste, a mať vždy všetko dokonale zorganizované. Rovnaký je preto aj ich šatník – športové kúsky u nich nájdete len zriedkakedy, no aj tie bývajú zladené od hlavy po päty. Tieto dámy zastávajú skôr konzervatívnejšie názory, no sú skvelými vodcovskými typmi.

Zlatý set s geometrický tvarom - trojuholník

 

 

Farebnosť na prvom mieste

Zlatý náhrdelník s príveskom s farebnými kameňmi

 

Dámy, ktoré ako prvé upútajú farebné kamene – či už ide o zirkóny, alebo drahokamy, sa vyznačujú obrovskou kreativitou. Sú rodenými optimistkami, a dokážu podať pomocnú ruku komukoľvek bez toho, aby za to niečo očakávali. Práve preto sú obľúbenými kamarátkami. Milujú poriadok, a snažia sa ho naučiť aj všetkých naokolo.

Zlaté náušnice s farebnými kameňmi

 

 

Vlastné trendy

Zlatý náhrdelník s čiernymi kameňmi

 

Osoby, ktoré si vytvárajú vlastný štýl, a neboja sa ho prezentovať sú mimoriadne nezávislé a silné osobnosti. Zvyknú kombinovať rôzne expresívne šperky, ktoré zdanlivo nemajú nič spoločné. Prsteň s farebným kameňom od starej mamy s retiazkovými náušnicami podľa najnovších trendov? Prečo nie?! Určite Vás preto neprekvapí, že tieto dámy majú obrovskú predstavivosť a umelecké nadanie. Celý ich outfit je vyjadrením momentálnej nálady.

Zlaté náušnice s čiernymi kameňmi a kruhmi

 


02.07.2018


Ďalšie články