Zásnubný nezabudnuteľný deň! Zásnubný nezabudnuteľný deň!

Zásnubný prsteň z bieleho zlata s diamantmi 0.370 ct SharonV živote každej ženy nastanú okamihy, ktoré sú pre ňu nezabudnuteľné. Jedným z takýchto výnimočných dní sú zásnuby. Niektoré si už od útleho detstva plánujú svoju svadbu do detailov, keď ako malé dievčatká skúšajú krásne dlhé šaty, aranžujú kytičky na lúke a pred zrkadlom stoja hodiny nepríčetným pohľadom hľadiac na seba.

Dôležitý význam každá jedna žena pripisuje aj zásnubným prsteňom. Nie je to len obyčajný darček, je to šperk, ktorý bude na ruke nosiť celý život, ktorý bude súčasťou každý deň.  

Zásnubný deň, deň, ktorý má byť v živote oboch ľudí, ktorí sa našli, krásnou spomienkou a neskôr klebietkou, skúsenosťou pre ostatné generácie.

Určite sa každý jeden muž z času na čas zamyslí ako svoju partnerku požiada o ruku. Ženy už od nedávna milujú romantikov, preto je to pre nich zväčša stresová situácia, ktorú by mnohí vo svojom živote preskočili. Každý vie, že večera pri sviečkach v drahej reštaurácii nič nepokazí, ale niet nad originalitu, keď si napríklad pamätáte, že Vaša priateľka Vám spomínala reštauráciu, ktorú by chcela niekedy navštíviť a vy to držíte v pamäti niekoľko mesiacov, len aby ste jej vyčarili úprimný úsmev na perách a prekvapili ju, tento moment je o to viac vzácnejší, keďže muži sú známi svojou zábudlivosť na vzácne dátumy.

Zlatý luxusný prsteň s 37 diamantmi a ametystom ADRIENTE

Spôsob ako prežiť krásny neopakovateľný deň vo dvojici je jednoduchý. Najlepšie je, keď sa predtým povypytuje známych, starších, ktorí sa s Vami podelia o skúsenosti, poprípade poprosiť môžete jej najlepšiu priateľku. No však najdôležitejšie je na Vás, poznať Vašu polovičku dokonalo, akú má rada farbu, aké má rada jedlo, kvety, aký originálny nápad by rozbúšilo jej srdce naplno, aj keby to nedala v danej chvíli viditeľné najavo.

Recept ako jej vyjadriť svoju lásku, nenájdete v žiadnom časopise, v žiadnej knihe, nájdete ho v jej srdci. Veď vy dokonalo poznáte čo ju nahnevá, čo ju rozosmeje, čo ju poteší, nebojte sa tohto dňa.

Štýlové svadobné obrúčkyV neposlednom rade sa dôraz kladie na výber svadobnej obrúčky. Každá žena šperk miluje, aj tá čo tvrdí, že je to len formalita. Zásnubný prsteň bude nosiť celý život, stále, keď sa naň pozrie uvidí Vás, nie prsteň , uvidí ten výnimočný deň, kedy a ako ste ju prosili o ruku, kedy ste slávnostné povedali oficiálne a večné „ÁNO“. Dôležitá je voľba prsteňa,  hlavne včas, nie na poslednú chvíľu. Prsteňom dávate najavo ako si ju vážite a čo všetko pre Vás znamená. Spája Vaše srdcia v jedno.

Sortiment krásnych obrúčok nájdete na www.izlato.sk. Taktiež ponúkajú výrobu na zákazku, čiže si môžete zvoliť svoj šperk presne podľa vlastnej predstavy. V ponuke sú obrúčky s diamantom, z bieleho, žltého zlata, zirkónom. Ukážte ako veľmi Vám na nej záleží! Nájdete najkrajšie kúsky z celého sveta na, ktoré Vám žiadna žena neodpovie nie.


12.09.2013


Ďalšie články