Exkluzívne fotenie s Evou Cifrovou! Exkluzívne fotenie s Evou Cifrovou!

S hrdosťou Vám oznamujeme, že do nášho zlatníctva izlato.sk prijala pozvanie neskutočná, nádherná playmate Eva Cifrová. Veľmi sme sa potešili jej návšteve. Ako modelka pôsobí už 10 rokov. Titul Playmate získala v roku 2007. Môžeme len potvrdiť, že pred fotoaparátom pôsobí ako hviezda! Neskutočne uvoľnená, prirodzená, sexi vniesla do ateliéru nadšenie a radosť.

Exkluzívne fotenie s Evou Cifrovou

Niekto by na prvý pohľad povedal, že na základe jej skúseností a dosiahnutých cieľov v živote pôsobí namyslene a hrdo, opak je pravdou. Je mladá, sexi, nádherná a plná optimizmu. Spolupráca s ňou bola na jedničku. V našom ateliéri pôsobila ako keby sa tu narodila. Celý deň s Evou bol plný elánu a pozitivizmu, ktorý nechýbal ani na konci fotenia.

Zlatníctvo Izlato.sk patrí k najväčším internetovým zlatníctvom na Slovensku. Ľuďom prináša najhorúcejšie trendy z celého sveta, neustále sa zdokonaľuje novými informáciami noviniek, zúčastňujú sa výstav po celom svete, fotení len, aby svojim zákazníkom priniesli tie najexkluzívnejšie fotky a sortiment nádherných, najnovších šperkov. Každý deň sú zákazníkovi k dispozícii, na každú jednu otázku ochotne zodpovedajú a pomôžu, ich služby sú na najvyššej úrovni a cenovo sú najprístupnejší, jednoducho povedané, každý si príde na svoje.

Zlatý prívesok srdce Purple heart

Široký sortiment ponúka na výber zlaté náramky, náušnice, prstene, prívesky, náhrdelníky, obrúčky. Dokonca zákazník má možnosť navrhnúť si šperk podľa svojej vlastnej predstavy.

„Veríme, že nielen my, ale aj náš hosť Playmete Eva Cifrová, si užila fotenie s našou kolekciu najexcelentnejších kúskov zlatníctva izlato.sk naplno“.

Odkaz pre Evu:

„Evi, bolo nám cťou Ťa spoznať a spolupracovať pravé s Tebou. Si jedna úžasná žena, ak sa máme priznať nepochybovali sme o tvojej osobnosti a o tvojom nadaní , veríme, že naše ďalšie stretnutie s Tebou bude už čoskoro. Všetci boli z Teba nadšení. Už teraz sa na Teba opäť tešíme a jedno veľké ďakujeme“ informovalo zlatníctvo Izlato.


28.09.2013


Ďalšie články