5 tipov na miesta pre zásnuby v zime5 tipov na miesta pre zásnuby v zime

zásnuby zima zásnubný prsteň

 

Chystáte sa svoju drahú požiadať o ruku, ale zdá sa vám, že v zimnom období budete mať problém nájsť romantické miesto? Opak je pravdou – nie je lepšie obdobie na žiadosť o ruku ako zima. Prečo?

Má to hneď niekoľko výhod:

  • Menej ľudí

Ak na žiadosť o ruku svojej milej vyberiete malebné miesto v prírode, v lete sa zvedavým okoloidúcim pravdepodobne nevyhnete. A povedzme si úprimne, čo pôsobí menej romanticky ako prizerajúci sa dav ľudí?

  • Svadbu môžete mať v lete

Ak zásnuby stihnete v zime, môžete hneď začať plánovať miesto, výzdobu, počet hostí, hudbu... Alebo to nechať naplánovať vašu partnerku.

  • Romantika ako z filmu

Či už si vyberiete zasnežené končiare alebo príjemnú reštauráciu s krbom, vaša partnerka bude očarená. Jej nadšeným „áno“ si budete môcť byť istý.

 

 Kde teda pred svojou milou kľaknúť na koleno?

Nech sa páči, inšpirujte sa:

kostolik v drazovciach drazovce kostol

 

 

1. Kostolík v Dražovciach

Žiadosť o ruku na západnom Slovensku? Skúste romantické miesto pri Nitre – dražovský kostolík s výhľadom do diaľok. Dobré načasovanie je však základom, skúste vychytať čas, keď vás nebudú svojou prítomnosťou rušiť davy ľudí. Západy slnka počas pracovného týždňa by mohli byť tým pravým.

Tajný tip: Výhodou je blízkosť neďalekej reštaurácie Pálenica Jelšovce, kde vám v romantickej atmosfére naservírujú len to najlepšie z ich kuchyne.

 

 

 2. Reštaurácia a hotel Rotunda, Chopok

Ak plánujete požiadať svoju partnerku o ruku v reštaurácii, jednoznačnou voľbou by mala byť panoramatická reštaurácia Rotunda na Chopku. Romantickejšie miesto totiž nájdete len ťažko. Partnerku dostanete 360° výhľad na Vysoké a Nízke Tatry, ako aj špičková gastronómia. Výber miesta necháme na vás – či už však zvolíte na túto dôležitú otázku samotnú reštauráciu, slnečnú terasu alebo si ju necháte do súkromia vašej izby, nebudete sklamaný vy ani vaša partnerka.

Tajný tip: Využite jedinečný výhľad na hviezdy a požiadajte o ruku svoju drahú pri žiari hviezd.

interiér reštaurácie rotunda na chopku romantický pár a čašník

Neusiedler See jazero

 

 

3. Neusiedler See

Ak ste zo západného Slovenska, určite pouvažujte aj nad veľkým stepným jazerom Neusiedler See. Počas zimy zvykne zamrznúť, takže vám vytvorí kulisu ako z filmu. Po úspešnom zasnúbení zoberte vašu milú na niečo dobré. V okolí nájdete tiež veľa dobrých reštaurácií, vsaďte napríklad na tú v Neusiedl am See s výhľadom na jazero.

Tajný tip: Ak ste obaja milovníkmi zimných športov, pribaľte do batoha aj korčule. Užijete si romantiku a kopec zábavy.

 

 

 4. Horská chata

Praskajúci oheň v krbe, pred ním kožušina a fľaša dobrého vína. Za oknom snehová nádielka a len vy dvaja. Ťažko si predstaviť na zásnuby niečo famóznejšie, takže v tomto prípade ide o stávku na istotu.

Tajný tip: Dokonalú romantickú atmosféru dotvoríte vašou obľúbenou pesničkou, z ktorej bude vaša priateľka isto namäkko.

Horská chata oheň krb zima

lyžiarsky svah zjazdovka

 

 

 

5. Lyžiarsky svah

Ak ste obaja fanúšikmi zjazdoviek, romantické môže byť aj požiadanie o ruku priamo na svahu. Vyberte však čas, kedy zjazdovka nebude preplnená, ideálne teda podvečer alebo skoro ráno.

Tajný tip: Pri plánovaní požiadania o ruku zabezpečte aj stôl v neďalekej dobrej reštaurácii.

 

Všetky tieto miesta budú pri žiadosti o ruku pre vašu priateľku nezabudnuteľné.

Máme pre vás však aj extra tip:

Porozmýšľajte nad miestom, kde ste svoju priateľku prvýkrát stretli alebo kde ste sa prvýkrát pobozkali. Je dosť možné, že vašej partnerke príde najromantickejšie to, že si ten deň pamätáte. Ona si ho totiž pamätá určite.

 

Súťaž!

Nakúpte v e-shope iZlato šperky v hodnote minimálne 150 € a 300€ pobytový kupón do horského hotela Rotunda na vrchole Chopku môže byť váš. Podrobné pravidlá súťaže nájdete tu.


02.11.2017


Ďalšie články