Zlato je lacnejšie, nová ponuka v našom zlatníctve!Zlato je lacnejšie, nová ponuka v našom zlatníctve!

Možno niektorí z vás postrehli, že od 1. júna máme možnosť zakúpiť si aj na Slovensku 9 karátové zlato. Je to zlato, ktoré má podiel na úrovni 375/1000, teda 9 karátov. Doteraz sme si v našich končinách mohli zakúpiť zlato, ktorého najnižší obsah v zlatých šperkoch bol na úrovni 585/1000, teda hovorili sme o 14 karátovom zlate.

Umožnenie predaja 9-karátového zlata dovoľuje Puncový zákon č. 94/2013, ktorý vošiel na našom území do platnosti od 1, júna 2013 a umožnil tak aj nášmu obľúbenému zlatníctvu iZlato.sk predaj zlatých šperkov s 9-karátovým podielom zlata.

V posledných rokoch sa cena zlata rapídne zvýšila a to ostalo nedostupnejšie pre širšie vrstvy, ktoré hľadali všetky možné cesty, ako sa dostať k lacnejšiemu zlatu zo zahraničia. Novela Puncového zákona reagovala na požiadavky trhu a zabezpečila tak, aby sa zlaté šperky stali dostupnejšie aj pre menej majetnejšie vrstvy.

Nová ponuka v našom zlatníctveCieľom zákona je, aby "našinec" nenakupoval lacné zlato v obchodoch v zahraničí, ako je Poľsko a Maďarsko, a boli aj touto formou podporení predajcovia zlatých šperkov na území Slovenskej republiky.

"Od začiatku platnosti puncového zákona, v novom znení, sme pripravení poskytovať našim zákazníkom v obľúbenom, internetovom zlatníctve iZlato.sk aj zlaté šperky z 9-karátového zlata, ktoré spĺňa najvyššie kritériá kvality a vysoký stupeň prepracovanosti vzorov.

Je dobré, že tento zákon vstúpil na našom území do platnosti, pretože teraz môže zákazník posudzovať, v porovnaní so zahraničím, nielen na základe ceny, ako to bolo doteraz, ale aj kvalitu spracovania a výpovednú umeleckú hodnotu zlatého šperku.

Zlato sa týmto krokom stalo omnoho dostupnejšie pre široké vrstvy a aj vďaka tomuto zákonu sa rozšíri konkurenčný boj, ktorý vyselektuje tých najlepších, najkvalitnejších a s kvalitným prístupom ku zákazníkovi.

Pre zákazníkov tento zákon prináša dobrú novinu a to, že za menej peňazí si môžu dopriať kvalitné a krásne zlaté šperky," odpovedala marketingová manažérka zlatníctva iZlato.sk, Daniela Sedláčiková.

Viac informácií o našej novej ponuke nájdete na TOMTO LINKU.


02.07.2013


Ďalšie články