Zásnubný deň a jeho priebehZásnubný deň a jeho priebeh

Neexistuje žiadna príručka ako žiadať partnerku o ruku. Neexistuje žiadny návod, nechajte myslenie na vaše srdce a kreativitu partnera, poprípade partnerky. Niekto si tento deň plánuje do detailov, niekto spontánne, ale obľúbená reštaurácia, romantické chvíle pri sviečkach, nočná obloha plná hviezd len ty a ja a naša večná láska zaručene nič nepokazia.

Láska? Poznáš ju?

Ak ľúbime kráčame stále spolu dvaja, ruka v ruke, bok po boku, kráčame spoločne, aj keď sme si možno niekedy vzdialení, ľúbime aj, keď sa hádame. Láska je jednoducho neopísateľná, pretože je ukrytá všade kde ju chceme vidieť. Dokážeme o nej prečítať sto básni, alebo tisíc kníh, ale ten pocit, keď ju prežívame nenájdeme v žiadnej knihe, nájdeme ju len v osobe, v ľuďoch okolo nás, v prítomnosti, alebo spomienkach. Nech je tento deň hlavne taký aký si ho zaslúžite.

 

Na ktorej ruke sa nosí prsteň?

Vedeli ste, že nosenie prsteňa nemá žiadne pravidlá? Vedeli ste, že sa môže dať na hocktorý prst, ktorý si sami zvolíte, tu si asi kladiete otázku tak prečo ho väčšina ľudí nosí rovnako (na prstenníku)? Odpoveď je jednoduchá. Zásnubný prsteň sa nosí na pravej ruke, má preto takú hodnotu, lebo vaše srdcia sa našli, svadobná obrúčka sa nosí na ľavej ruke, pretože vaše srdcia už vedia, že ich nič nerozdelí, už vedia, že k sebe patria do konca života. Vaša láska chce byť bližšie k vášmu srdcu. Preto práve ľavá ruka. 


14.05.2014


Ďalšie články