Výstava VINCENZAORO Fall opäť nesklamala!Výstava VINCENZAORO Fall opäť nesklamala!

Výstavy slúžia na propagovanie nových kúskov, ktoré majú hlavne informatívny charakter, pre ľudí, ktorí sa chcú v danom obore zdokonaľovať. Takéto výstavy prebiehajú aj v talianskom meste Vincenza, každý štvrťrok podľa rôznych ročných období.

V dňoch 7 až 11 septembra 2013 prebiehala VICENZAORO Fall - medzinárodná výstava zlatých a strieborných šperkov z celého sveta. Je charakterizovaná svojou precíznou organizáciou. Každoročné sa na tejto výstave zúčastnia vystavovatelia všetkých európskych a celosvetových trendov zameraných na zlepšenie obchodných sektorov. Táto výstava v mesiaci september zahrňuje krásnu kolekciu najnovších šperkov. Na výstavu prijalo pozvanie aj zlatníctvo zo Slovenska iZlato.sk, ktoré sa s nami podelilo o zážitky na účasti z tejto famóznej výstavy v Taliansku.

Výstava VINCENZAORO FallZlatníctvo Izlato odcestovalo aj v máji na VICENZAORO Spring , kde svoje ešte neoficiálne pozvanie na výstavu VICENZAORO Fall potvrdil sľubovaným áno, už vtedy zástupca zlatníctva, ktorý sa tejto výstavy zúčastnil. Dal jasne najavo, že dôležitú výstavu v septembri si nenechajú uniknúť. Svoj sľub samozrejme splnil. Výstava bola zameraná na zlaté, strieborné šperky, hodinky, klenoty. Odniesla si pozitívne recenzie od zúčastnených hostí a taktiež vystavovateľov najkrajších kúskov celého sveta.

Septembrová výstava, ktorá sa konala v dňoch 7 - 11.2013 zahrnula vyše 1600 vystavovateľov kolekcie najnovších zlatých šperkov a hodiniek. Zlatníctvo iZlato.sk, sa na výstavách zúčastňuje pravidelne, kde buduje nové poznatky v odbore zlatníctva a klenotníctva. Veľtrh výstav ukazuje a preferuje najnovšie trendy vo svete. Nové šperky, ktoré sú zahrnuté svojou kreativitou a jemnosťou nechýbali ani tento rok.

Na otázku „“Aké mate pocity z výstavy“ nám bolo odpovedané.“ Nezabudnuteľná, veľkolepá výstava a bolo nám nesmiernou cťou byť opäť jedným z hostí. Ďakujeme.“

Zlatníctvo Izlato.sk sa zúčastňuje výstav s radosťou a očakávaním. Výstavy im prinesú nové obzory k danej tematike, nové poznatky, nové kontakty ľudí, ktorí si z výstavy odnesú nezabudnuteľný pocit, veľkú chuť sa zdokonaľovať a svojím zákazníkom prinesú najnovšie trendy z celého sveta, aby vedeli reprezentovať ako prví tie najnovšie a najdokonalejšie kolekcie šperkov.


Výstava VINCENZAORO FallPán majiteľ Izlato.sk informuje: „Na výstavách sa zúčastňujeme pravidelne a nikdy to neľutujeme. Na Slovensko prichádzame oddýchnutí, plný zážitkov a vedomosti. Naši zákazníci izlato.sk sa môžu tešiť na excelentne kúsky, ktoré v našom zlatníctve nebudú chýbať. Pre našich zákazníkov sa snažíme urobiť všetko podľa ich predstáv, preto sa zúčastňujeme aj týchto výstav, aby sme boli popredu a priniesli celosvetové trendy. Výstava bola nezabudnuteľná a tešíme sa na ďalšiu.“

Nové informácie, poznatky, nájdete v internetovom zlatníctve na www.izlato.sk. Zahrňuje najnovšie trendy nielen zo Slovenska, ale z celého sveta.


12.09.2013


Ďalšie články