Veľkolepá výstava talianských zlatých šperkovVeľkolepá výstava talianských zlatých šperkov

Zlatníctvo iZlato.sk je známe tým, že sa pravidelne zúčastňuje výstav, exkurzií po celom svete vo svojom obore. Ich prítomnosť nechýbala ani na dlho očakávanej výstave Cash & Carry, ktorá sa konala v dňoch 26-28.10. 2013. Ľudia, ktorí sa tejto výstavy zúčastnili boli nesmierne ohúrení, nadšenie neskrývali ani účastníci výstavy najväčšieho zlatníctva iZlato.sk.

„Výstavu by som charakterizoval neopakovateľnými zážitkami, výmenou kontaktov, nádherným výberom zlata, najhorúcejších noviniek zo sveta nám priniesla nové obzory vo svete zlatníctva, tešíme sa na ďalšiu, ktorej sa určite zúčastníme opäť“

informujú prítomní výstavy najväčšieho internetového zlatníctva na Slovensku.

Na vlastne oči mali možnosť vidieť najexkluzívnejšie šperky zo zlata, ktoré sú horúcou novinkou v Taliansku. Program výstavy bol premyslený do bodky. Cela výstava mala svoj priebeh a premyslenú organizáciu. Bola zameraná na výstavu zlata, zlatých šperkov v Taliansku. Nechýbala ani talianska módna prehliadka a prehliadka šperkov v spojení spolupráce so značkami bi –Jevel haly šperkov.

Najväčšie zlatníctvo na Slovensku je známe najširším výberom šperkov. V ponuke nájdete krásne zlaté zásnubné prstene, retiazky, prívesky, náramky, náhrdelníky, súpravy, taktiež svadobné obrúčky. Celý sortiment je zameraný na čisté zlato a hlavne kvalitu. Internetový obchod sa neustále vzdeláva a snaží sa svojim verným, ale aj novým zákazníkom priniesť hlavne spokojnosť z ich strany.

 

Šperk nie je len darček, je to spomienka na daný moment. Pripravenosť, tisícky spokojných zákazníkov, neustále zdokonaľovanie zlatníctva je na prvom mieste. Už v minulosti si zlato získalo moc a bohatstvo medzi ľuďmi. Cena širokého sortimentu je oproti konkurencie omnoho lacnejšia, pretože sortiment je kupovaný priamo od výrobcov, preto sa Izlato.sk zúčastňuje všetkých exkluzívnych prehliadok a návštev. Najhorúcejšie novinky z celého sveta nájdete tu. Nízka cena, vysoká kvalita, spokojnosť dostáva kladné recenzie od našich zákazníkov, ktorí nás posúvajú každý deň vyššie. Nájdete najviac zlatých šperkov s najkratšou dobou dodania. Stačí si vybrať! Všetkým zákazníkom prináša len najlepšie a najkrajšie zlaté šperky.


06.11.2013


Ďalšie články