Trendy v šperkoch na jar 2018Trendy v šperkoch na jar 2018

Jarné trendy v šperkoch

Neustále sa meniace módne trendy neobchádzajú ani šperkársky priemysel, a tak sa každú sezónu môžeme tešiť na nové a vylepšené dizajny. Viete, ktoré z nich dominujú tohtoročnej jari?

Asymetrické náušnice

Čím netypickejšie, tým lepšie. Presne tohto hesla by ste sa mali najbližšie pri výbere náušníc držať. Jedným z hlavných trendov sú totiž ornamenty rôznych tvarov a veľkostí. Veľmi silným dizajnérskym kúskom sú tiež dlhé visiace náušnice s neobyčajným tvarom. Nielenže Vašu tvár opticky predĺžia a zoštíhlia, navyše ju rozžiaria a pridajú dokonalú bodku za celkovou vizážou. Nebojte sa preto doplniť svoju zbierku aspoň o jednej takýto pár dekoratívnych náušníc, ktorý využijete na akúkoľvek výnimočnú udalosť.

náušnice

náušnice

náušnice

 

Romantické šperky

Návrat do 80-tych rokov

Na módnych mólach čoraz častejšie pribúdajú kolekcie inšpirované práve 80-tymi rokmi. Vtedajšie dominujúce hudobné štýly punk a grunge sú súčasťou mnohých prehliadok vo svete, ktoré dopĺňajú outfity a šperky so vzormi kvetov. Čím výraznejšie a farebnejšie, tým lepšie. Dizajny inšpirované 80-tymi rokmi prichádzajú na scénu v tom najlepšom čase – na jar, kedy je kvetová tématika najaktuálnejšia. Pozrite si našu ponuku prsteňov s ručne maľovanou glazúrou kvetov, alebo kvetované prívesky s náušnicami, ktoré Vám zaručene vylepšia náladu.

Veľký zlatý prsteň

Veľký zlatý prsteň s glazúrou

Veľký zlatý prsteň prsteň s ružou

Veľký zlatý prsteň s ornamentom

 

Vrstvenie náhrdelníkov

Minuloročný módny hit sa opäť vracia s ešte väčším výberom vzorov, tvarov a dĺžok. Je len na Vás, či sa rozhodnete pre kombinovanie jednoduchších náhrdelníkov z kolekcie Celebrity, alebo stavíte na tie dlhšie s výraznejšími príveskami.

Pre tohtoročné trendy sa výborne hodia obe možnosti. Na scénu sa opäť vracajú aj prívesky s písmenkami doplnené o zirkóny, ktoré rozžiaria a oživia každý Váš outfit.

 

Zlatý náhrdelník s ornamentom

Zlatý náhrdelník s písmenom M

Zlatý náhrdelník s písmenom K

Zlatý náhrdelník s  krížikom

 

Farebnosť, hravosť a diamanty

Nesmrteľné smaragdy, zafíry a rubíny sa čoraz častejšie objavujú u mnohých módnych návrhárov. Mohlo by sa zdať, že ich návrat je skôr opatrnejší, o to viac však stabilný. Dôkazom sú najmä tohtoročné trendy v zásnubách, kde pozorujeme návrat k drahokamom, ktoré sú obklopené diamantami. Populárne sú však aj ostatné farebné polodrahokamy, ktoré sú skôr dominantou elegantnejších outfitov a večerných rób. Ako sme už spomínali, pre túto jar sú charakteristické skôr tie, ktoré majú tvar kvetov. Čím ďalej, tým viac sa však objavujú aj ich náhrdelníkové minimalistické podoby v štýle kolekcie Celebrity. Pokojne ich tak môžete zahrnúť v rámci vrstvenia šperkov, avšak nádherne vyniknú aj samostatne. Výber je len na Vás.

 


30.04.2018


Ďalšie články