Tipy na darčeky - nikdy nekončiaca inšpirácia, vzor nekonečnoTipy na darčeky - nikdy nekončiaca inšpirácia, vzor nekonečno

 

Tip na darček - Nikdy nekončiaca inšpirácia

Nekonečný príbeh. Aj tak by sa dal charakterizovať jediný symbol, ktorý v sebe ukrýva tisíce významov. Znak nekonečna nie je len minimalistickým doplnkom na každý deň, ale aj talizmanom vyjadrujúcim prepojenie všetkého vo vesmíre. Pri akých príležitostiach je tento šperk vhodné podarovať najviac?

 

Pri zásnubách už dávno nie je striktne určené, ako by mal prsteň vyzerať. Tradíciou sú diamanty, ktoré sme pre vás pripravili aj v symbolike nekonečna. Môžete ho však podarovať aj ako vyjadrenie vašej nekonečnej lásky, alebo si tento symbol dať vygravírovať do vnútra akéhokoľvek zásnubného prsteňa.Zlatý prsteň z bieleho zlata so symbolom nekonečna

Pokiaľ ešte nie ste pre svadbu rozhodnutí, obdarujte svoju polovičku náhrdelníkom so symbolom nekonečna, ktorý najlepšie vyjadrí váš vzťah. Existuje lepší darček k Vianociam, alebo na Valentína ako darček venovaný z lásky, ktorý bude nosiť stále pri srdci?

 

Zlatý náhrdelník so symbolom nekonečna 

Dokážete si predstaviť lepší symbol manželstva ako je nekonečno v podobe nikdy nekončiacej lásky? Vyjadrite to napríklad gravírovaním na obrúčkach, ktoré so sebou budete nosiť stále, a ktoré vám navždy pripomenú nekonečnú lásku toho druhého. 

Zlaté obrúčky so symbolom nekonečno

Príležitostí k darovaniu šperku s týmto symbolom je tiež nekonečne veľa. Či už sa rozhodnete podarovať ho ku krstu ako symbol života, alebo pri oslave narodenín, nadčasovosť tohto šperku ostane nezmenená. V podobe náhrdelníka, či náušníc je nekonečno považované za symbol pripomenutia si podstaty života a neobmedzených možností. Obdarujte preto seba, alebo svojich blízkych darčekom, ktorý vám navždy bude pripomínať nikdy nekončiacu lásku a priateľstvo.

 


12.09.2017


Ďalšie články