Prekvapte ju na deň žienPrekvapte ju na deň žien

Už onedlho si pripomenieme sviatok, ktorým je Medzinárodný deň žien.

Viac ako 100 rokov je v kalendári 8. marec vymedzený pre oslavu nežnejšieho pohlavia. Jeho vznik súvisí so štrajkom krajčírok v Amerike, ktoré bojovali za zlepšenie pracovných podmienok, či neskôr za volebné práva. Dnes sa tento sviatok spája najmä s posolstvom vďaky a úcty za lásku, ktorú od žien dostávame. Či už ide o mamu, priateľku, sestru, manželku, dcéru, či akúkoľvek inú dôležitú ženu vo vašom živote, nezabudnite jej v tento deň vzdať úctu a pripomenúť jej svoju vďaku. Prečítajte si, ako by ste ju mohli potešiť, a dopriať jej pocit výnimočnosti, napríklad darčekom z iZlata.

žena na lúke s kvetmi

 

 

 

Malý prívesok, silná spomienka

Prejavte jej svoju vďaku malým darčekom, ktorý bude synonymom Vášho prepojenia. Vyberte jej prívesok, ktorý vám ju bude pripomínať, a na ktorý nikdy nezabudne. Môžete si vybrať z veľkého výberu príveskov na retiazku, či náramok. Neprehliadnite ani našu ponuku zlatých príveskov z kolekcie Palmyra, v ktorej sa ukrýva mnoho symbolov. Pretože každá spomienka sa ráta, a vytvára osobný príbeh v podobe jedinečného náramku.

Zlatý prívesok

perlové šperky

 

 

Perla na znak výnimočnosti

Svoju úctu jej vyjadríte tiež pomocou toho najjemnejšie vyzerajúceho šperku – perly. Jej výhodou je, že pristane všetkým ženám, a výborne sa hodí ku všetkým elegantným outfitom. Pokiaľ si nie ste istí farbou, stavte na bielu, ktorou nikdy nič nepokazíte. Perla je zároveň synonymom krehkosti, ktorá sa ukrýva aj v tej najsilnejšej žene.

 

Náušnice, ktoré ju zvýraznia

Najobľúbenejší dámsky doplnok, ktorého nie je nikdy dosť. Asi tak by sa v skratke dali definovať náušnice, ktoré pristanú každej z nás. Pokiaľ si nie ste celkom istí správnym výberom dizajnu, či typom zapínania, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a trikmi. Nebojte sa však zariskovať s výraznými modelmi náušníc, ktoré bude nosiť na výnimočné udalosti. Dostane ich predsa vo výnimočný deň, no nie? Pokiaľ viete aj o farbe, či drahokame, ktorý miluje, pokojne stavte aj na takéto hodnotnejšie kúsky. Ak ju chcete obdarovať, no neviete ktorý z nich zvoliť, pozrite si drahokam, ktorý ju vystihuje podľa jej dátumu narodenia.

náušnice z kolekcie Dubai

diamantové šperky iZlato

 

Láska večná ako diamanty

Pre ženu, ktorá má vo vašom živote skutočne významné miesto, sú diamanty ako stvorené. Či už budú vsadené do prsteňa, náušníc, či náhrdelníka, určite prekvapia každú ženu. Poďakujte sa jej v tento deň za silu a obetavosť, bez ktorej by ste neprešli tak dlhú cestu. Vyjadrite, ako veľa pre vás znamená a aké šťastie máte, že Vás v živote stále sprevádza. Pretože tých skutočne dôležitých žien je vo Vašom živote len zopár. A tie si treba vážiť, pretože sú vzácne, a výnimočné.

 


06.03.2018


Ďalšie články