Omaľovánky pre deti na vytlačenie zadarmoOmaľovánky pre deti na vytlačenie zadarmo

Ak sa vašim deťom zunovali už doma všetky hračky a hľadáte jednoduchú zábavu počas karantény, radi by sme vám pomohli a uľahčili dlhé chvíle doma. Stiahnite si úplne zadarmo omaľovánky pre vaše deti.

Ak práve vaše deti radi kreslia a vyfarbujú, pripravili sme pre vás päť druhov omaľovániek, ktoré deti zabavia a vy budete mať chvíľku pre seba. Uvedomujeme si, že dnešné dni sú pre mnohých rodičov ťažšie a musíte každý deň vymýšľať rôzne zábavné aktivity. Radi by sme vám aspoň takto pomohli a poskytli tieto omaľovánky zadarmo na stiahnutie.

 

Princezná s koníkom

Všetky malé princezné určite ocenia túto princeznú, ktorej môžu vyfarbiť krásne šaty, šperky a jej veselého koníka s kvetom. Omaľovánku si môžete vytlačiť viackrát a meniť princeznej farbu vlasov, či šiat. Počuli sme, že najlepšie sa vyfarbuje v princeznovských šatách s korunkou, určite to vyskúšajte!

Naša princezná sa volá Zlatka, býva vo veselom farebnom kráľovstve a má tri domáce zvieratká – koníka, jednorožca a draka. Zlatka by potrebovala vašu pomoc, viete vymyslieť pekné meno pre jej zvieratká, ktoré spoznáte aj v ďalších omaľovánkach?

Na stiahnutie :Omaľovánka princezná s koníkom

 

 

Zámok

Čo by sme to mali za princeznú, ak by nebývala vo veľkom zámku? Jednoduchšia omaľovánka, ktorá poteší určite viaceré vekové kategórie.

Na stiahnutie : Omaľovánka zámok

 

 

Jednorožec

Veselý jednorožec nemôže chýbať ani v našom kráľovstve, dokonca ten náš vie aj lietať! Keď sa chce princezná pozrieť po kráľovstve, hravý jednorožec s ňou rád obletí aj celý svet. Tento jednorožec je veľký maškrtník a jeho najobľúbenejšie sladkosti sú lízanky a zmrzlina. Obľúbená príchuť zmrzliny je jahodová, čokoládová a jabĺčková.

Na stiahnutie : Omaľovánka jednorožec a zámok

 

 

Princezná a princ

Po potulkách svetom a inými kráľovstvami princezná stretla svojho princa, ktorý sa volá Striebroslav.

Na stiahnutie : Omaľovánka princezná a princ

 

 

Drak a rytier

Náš princ Striebroslav je obľúbený v celom kráľovstve, no preda len je tu jeden člen kráľovstva, ktorý ho nemá veľmi v láske. Je to práve princeznin strážnik, pán drak! Princezná Zlatka zistila prečo ho drak nemá rád, nepáči sa mu, keď má princ na sebe oblečené brnenie. Keďže princ má meno Striebroslav, jeho brnenie je celé zo striebra. V kráľovstve stále svieti slniečko, jeho ostré lúče sa odrážajú od princovho brnenia a svietia drakovi do očí. Drak preto naháňa stále princa po celom kráľovstve, táto hra je nekonečná a vždy sa všetci nakonci veľa nasmejú. Aby ste mohli draka vyfarbiť, musíte najprv pospájať všetky čísla od 1 do 56 a môžete si vytvoriť pestrofarebného draka.

Na stiahnutie : Omaľovánka drak a rytier

 

 

 

Dúfame, že budete mať chvíľku o zábavu postarané, spolu to zvládneme!

 

Omaľovánka princezná s koníkom

 

Omaľovánka zámok

 

Omaľovánka jednorožec a zámok 
Omaľovánka princezná a princ
 
Omaľovánka drak a rytier

 


25.03.2020


Ďalšie články