Nový rok nám prináša nové možnosti!Nový rok nám prináša nové možnosti!

A je to tu! Sme zase o rok starší, snáď múdrejší, poučení z chýb a dostávame nádej na novú šancu. Každý by sa mal zamyslieť, že Nový rok prinesie opäť nové skúsenosti, byť „novým“, lepším človekom, nepísať si len záväzky na papierik, ktorý už začiatkom januára skončí v prvom koši, ale mať záväzky hlavne v srdci a naplniť ich.

Ak ste boli nerozhodní a váhali, či máte svoju polovičku požiadať o „ruku“ a nedokázali ste to ešte, je najvyšší čas. Ak Vám rok 2013 nedal dostatok možností a síl máte novú šancu, lebo dlhé rozhodovanie môže mať za následky komplikované životné situácie.

Láska je o dvoch, nie o Vás samom, láska sa netyká jedného človeka, tyká sa stále dvoch ľudí. Niektoré ženy túžia, ba priam vysielajú signály, chcú spečatiť oficiálne Vašu spoločnú lásku prsteňom, ale bezvýsledne. Nie je to len Váš deň, je to Váš spoločný deň. Ak patríte medzi tých mužov ktorí váhajú, každý deň si presúvajú odklad zásnub na nový deň rok 2014 by mal byť Vašim odvážnym štartom.

Ak partnerka prijme prsteň od Vás stáva sa Vašou jedinou ženou, manželkou, budúcou matkou Vašich detí a v neposlednom rade človekom, ktorý stal po Vašom boku aj, keď vy ste už nemali silu pokračovať. Je to človek, ktorý si zaslúži len to najlepšie čo jej môžete dať, rozhodovanie a odkladanie dní má za následok, že sa pravé teraz sa ukracujete o dni v ktorých už obaja máte spoločnú istotu. Spojenie dvoch rozličných životov v jeden, zdieľanie spoločných problémov, spoločné bývanie, spoločné vyberanie mien Vašich detí, radosť Vašej rodiny, že sa má o Vás kto postarať.

Výber prsteňa patrí k najdôležitejším dňom v živote. Internetové zlatníctvo Izlato.sk Vám každý deň ponúka nové vylepšenia, ceny, ktoré si môže dovoliť každý, ku každej objednávke dostanete darček. Ak sa náhodou rozhodnete nesprávne, poprípadne nesadne veľkosť prsteňa môžete ho do 30 dní zadarmo vrátiť, alebo vymeniť.

Každé manželstvo má svoje čaro

Manželstvo v roku 2014Pre manželov, ktorí sú už spolu niekoľko rokov sú pripravené krásne šperky, ktoré sa môžu stať krásnym skvostom spečatenia a milým prekvapením pre Vašu manželku, ktorá Vás objíme, keď už ďalej nevládzete, ktorá sa o vás bojí, keď meškáte, ktorá Vám bez pripomienok vyžehlí všetko oblečenie v šatníku, ktorej úsmev potrebujete vidieť každý deň.

Áno, krásne je manželstvo, pretože je to cesta dvoch ľudí kde sa kráča rovnocenne a keď niekedy prídu prekážky navzájom si podávate ruku, raz jeden, raz druhý. To je čaro krásnych rokoch, ktoré Vám pripomínajú Vaše svadobné obrúčky každý deň.

Do Nového roku Vám praje celý tím zlatníctva Izlato.sk hlavne veľa lásky, bez nej sa kráčať nedá a samozrejme zdravie, ktoré sa v mnohých situáciách predsa lieči láskou.  


06.01.2014


Ďalšie články