Nedokonalosť v láske ukrýva dokonalosťNedokonalosť v láske ukrýva dokonalosť

Všetci si už mýlia, čo je to pojem láska, každý okolo toho nahovorí toľko vecí, toľko snov, splnených očakávaní. Každý chce dokonalú lásku, dokonalú svadbu, dokonalé deti, dokonalý život. Zabúdame, že dokonalý je však iba ten cit, ktorý cítime k milovanej osobe.

Skúste sa na nedokonalé veci pozerať dokonale. Ako keď si vaša polovička zaviaže šnúrky na topánkach a robí to inak, ako všetci ostatní. Vtedy sa možno v myšlienkach len pousmejete a zistíte, ako ju milujete. Práve tieto nedokonalé veci ju robia tak dokonalou. Nečakajme, že naša polovička bude robiť dokonalé veci. Robme dokonalé veci pre ňu my. Rozosmievajme ju, buďme sa v noci a povedzme jej, čo pre nás znamená, aká je krásna. Pomyslite si na svoju polovičku. Predstavte si, ako sa smeje. Ako sa na vás pozrie, keď pre ňu urobíte najmenšiu vec.

Rose rosse Graziella

Spomeňte si, ako sa pred vami hanbí, keď sa jej niečo nepodarí. Spomeňte si na ten úprimný pohľad, keď vám vraví, ako vás ľúbi. Spomeňte si na to, ako vám chce pomôcť, keď sa trápite. Spomeňte si na to, že keď sa vám niečo podarí, ako sa tešíte, že jej to poviete. Spomeňte si, ako vám chýba a ako vás trápi, keď sa pohádate. Predstavte si, ako by vám chýbala, keby tu pre vás už nebola.

Niektorí odsudzujete Valentínsky sviatok. Kto by ho neodsudzoval? Nezadaní sú smutní, zadaní tvrdia, ako svoju polovičku môžu obdarovať, kedy len chcú. Nepozerajte sa na to. Každý povie, že je to „len“ valentín, ale neexistuje človek, ktorý by sa nepotešil, ak by ste mu urobili nejakú radosť. Taký človek neexistuje. Pomyslite si na to, že ak by ste boli sami, ako radi by ste možno niekoho obdarili. Neváhajte svoju lásku očariť. Nemusí to byť nič veľké. Človeka poteší všetko. Poteší ho aj ten pocit, že vie, že ste na neho mysleli, aj keď napríklad tento sviatok vôbec neuznávate. Ona možno niekde v kútiku duše dúfa, aby ste si spomenuli, hoci aj peknými slovami.

Ak však uvažujete pre svoju polovičku kúpiť niečo väčšie, široký sortiment v našom internetovom obchode vám ponúka množstvo šperkov, nápadov, luxusných maličkostí, ktoré potešia každé jedno ženské oko. Nemusíte jej to kúpiť na VALENTÍNA, ale môžete. Nemusíte jej kupovať najdrahší prsteň, ale ten pocit, keď ju urobíte šťastnou pri obdarovaní, určite bude stáť za to! 


14.02.2014


Ďalšie články