Liečivá sila drahokamovLiečivá sila drahokamov

Drahokami patria k unikátom sveta. Obdivované už od pradávna sú nielen na prvý pohľad prijemné, ale patria k vznešeným klenotom tohto sveta. Ich významné prvky si získali obľúbenosť hlavne u žien, patria k čistým, lesklým, drahým kameňom. Ich cena sa určuje hlavne od ich veľkosti. Kúpou sa stávajú pre ženu výnimočným darom. Dokážu zaujať okolie, hlavne svojou farbou a pestrosťou. Vhodné ku každému bežnému outfitu, ale aj na výnimočné príležitosti. K významným skvostom patrí jantárgranát.

Vedeli ste, že majú liečive účinky?

Zlatá súprava šperkov s jantáromMnohé štúdia dokazujú, že tieto drahé kamene, okrem toho, že patria ku krásnym šperkom majú aj liečivú moc. Jantár patrí ku kameňom, ktoré sú zamerané na to ak človek trpí alergiami, dokonca ho ženy nosia ak im extrémne vypadávajú vlasy. Je známy liečiteľ depresií a ťažkých životných situácii, do života ľudí vkladá nádej a jeho moc má silné účinky. Môže mať rôzne farby. V súčasnosti sa predávajú aj falzifikáty, ale pravý jantár horí v plameni, týmto sa dá zistiť, že je pravý. Ak má človek vražedné sklony, alebo prežil silnú tragickú udalosť, ktorá ho poznačila je vhodným darom, nachádza sa v ňom nádej, ktorú človek hľadá ak nevie nájsť zmysel v živote.

Taktiež granát môžeme spozorovať v rôznych farbách. Je známy tým, že posilňuje lásku a vieru. Ak má človek málo pozitívnej energie, potrebuje nabrať novú silu, nové myslenie môže mu dopomôcť práve tento kameň. V súčasnosti je vo svete veľmi potrebný, lebo prevláda viac negatívna energia ako pozitívna. Život prináša aj nečakané udalosti, niekedy človek príde do situácie, keď sa nevie „postaviť“ a vrátiť do starého života, potrebuje zmeniť seba, pohľad na danú situáciu a práve tento kameň je vhodným riešením a darom, ktorý môže dopomôcť.

Ezoterika sa zaujíma práve týmito liečivými kameňmi. Ich liečive účinky sú dokázané, stačí ak im aj človek začne veriť a nebude sa z toho vysmievať, pretože viera v nich má silnú moc.

Zlaté šperky s českým granátomSú ideálnou voľbou k výročiam, narodeninám, alebo len tak, ak človek znova potrebuje vidieť svet krajší, pochopiť ho a potrebuje zmeniť myslenie. Je vhodný pre ženy, ale aj mužov. Doplnok ktorý skrášli osobnosť vonkajším vzhľadom, ale aj vnútorným. Medzi významné kamene taktiež patrí Opál, Topás, Ametyst, Akvamarín, Ruženín, Kvarcit, Citrín, Záhneda, Olivín.

Nabudúce sa dozviete akú silu má Opál. Celú ponuku našich šperkov s liečivými kameňmi nájdete tu. Pozitívny život znamená šťastie, ak v neho veríte môžu sa diať zázraky. 


31.03.2014


Ďalšie články