Kúzlo lásky svadobnej obrúčky?Kúzlo lásky svadobnej obrúčky?

Každý z nás má päť prstov na jednej ruke. Palec je životná cesta vás a vašich rodičov. Ukazovák zobrazuje vás a vašich súrodencov. Prostredníkom ste vy. Prstenník charakterizuje vášho partnera, ktorého ste si vybrali na celý život. A posledný malíček zobrazuje vaše deti.

Každý sa z času na čas zamyslí prečo sa obrúčka nosí práve na 4 prste. Zaujímavé vysvetlenie priniesli číňania. Táto myšlienka ohúrila celý svet.

Kúzlo lásky svadobnej obrúčkyVidíte svoje ruky? Pozorne sa pozrite na svoje dlane. Vidíte ich? Teraz ich spojte, presne tak ,aby boli oproti sebe. Ak to už máte zamerajte sa na vaše prostredníky, na jednej aj druhej ruke. Teraz ich spojte. Majte ruky tak, aby boli prostredníky spojené stále. Tri prsty, ktoré vám ostali, samozrejme aj palec majte opäť oproti sebe a nech ostanú vystreté. Ide vám to zatiaľ? Ak áno sústreďte sa ďalej.

Vidíte svoje palce, teraz ich rozdeľte. Ako sme napísali palce patria rodičom. Rodičia nás vždy budú chrániť, ale raz nastane čas, kedy budeme musieť „vyletieť z hniezda“. Nebudú s nami večne a my s nimi tiež nie. Raz nastane ten čas kedy sa budeme musieť postaviť na vlastné nohy a opustiť ich ochranné krídla.

Ak to už máte spojte vaše palce naspäť. Teraz sú na rade vaše ukazováky. Ukazováky značia našich súrodencov. Aj oni si časom skôr či neskôr založia vlastné rodiny. Odídu od vás. Samozrejme stále vás budú chrániť, ale už nebudú s vami. Už si nebudete rozprávať po nociach strašidelné príbehy spoločne. Pretože aj váš mladší brat sa „premení“ na muža, ktorý bude živiteľom svojej vlastnej rodiny.

Ukazováky naspäť spojte. Nasledujú vaše malíčky. Oddeľte ich. Oni patria vašim deťom. Aj oni raz vyrastú a založia si svoje vlastné rodiny. Vyberú sa svojou životnou cestou.

Spojte naspäť malíčky. A teraz nasleduje posledné oddelenie vašich prstov. Skúste oddeliť prstenníky. Prstenník značí vášho životného partnera. Viete čo je životný partner? Je to osoba na celý život. Osoba, ktorá vás podrží v dobrých, ale aj zlých životných chvíľach. Osoba, ktorá pozná vaše dobré, ale aj zle stránky a aj tak by vás nevymenila za nič na svete. Je to človek s ktorým nájdete svoj poklad. Tým pokladom sú vaše deti. Vy ich spoločne budete vychovávať v dobrých ľudí. Len vy dvaja budete vedieť, čím všetkým ste si preskákali. Vaša cesta bude krásna, úsmevná, ale aj tŕnistá a bolestivá. Všimli ste si? Prstenník nejde rozdeliť. Žiaden spôsob oddelenia neexistuje, lebo je to kúzlo lásky. A pravá láska sa nikdy nerozdelí. A nikto a nič na svete ju nerozdelí.

Už viete odpoveď na danú otázku?


09.06.2014


Ďalšie články