Jedinečnosť pravého chlapa - unikátna edícia zlatých šperkovJedinečnosť pravého chlapa - unikátna edícia zlatých šperkov

Zlaté šperky dnes nie sú len typickým, skrášľovacím prvkom, ale ich výpovedná hodnota dodáva svojmu nositeľovi jedinečnosť a odlišnosť, ktorou sa vymyká zo šedého priemeru. Vypovedajú o spoločenskom postavení, odlišujú jednotlivca od skupiny a sú reprezentatívnym prvkom každého, kto im venuje pozornosť a sú súčasťou jeho osobnosti.

Zlatý prívesok Boxerske rukaviceZlatý prívesok Futbalová lopta whiteZlatý prívesok golfový vakZlatý prívesok Hokejka s pukom

Spoločnosť iZlato.sk sa zameriava na inovatívne prístupy, svojim zákazníkom poskytuje nadštandardné služby a servis. Jedným z cieľov je stály, trendový prístup k zákazníkovi, ktorý sa odzrkadľuje na ponúkanom sortimente zlatých a strieborných šperkov.

Najnovšou, jedinečnou sériou zlatých šperkov - príveskov, určených predovšetkým pre mužskú časť populácie, oslovuje najnavštevovanejšie internetové zlatníctvo iZlato.sk fanúšikov zbraní a moderných športov.

Unikátna séria zlatých príveskov v spracovaní zo žltého, bieleho a ružového zlata, ktorá nemá konkurenciu nielen na Slovensku, ale jedinečná je aj v rámci Európy, prináša šperky zo 14-karátového zlata, ktoré oslovujú skutočných chlapov, obľubujúcich akčné a dynamické športy ako sú futbal, golf, bojové športy, ale na svoje si prídu aj muži, ktorí majú v obľube zbrane a športovú streľbu.

Zlatý prívesok Futbalová loptaZlatý prívesok motorkárskaZlatý prívesok CyklistaZlatý prívesok pištoľ Revolver

Aj keď séria zlatých príveskov so športovou tematikou je primárne určená pre mužov - športovcov a milovníkov zbraní a športovej streľby, skrátka neprídu ani ich nežnejšie polovičky. Zlaté prívesky v univerzálnom prevedení, vhodné tak pre ženy, ako aj mužov, alebo špeciálne prívesky určené práve ženám - športovkyniam, potešia aj krajšiu a nežnú časť populácie.

"Spoločnosť iZlato.sk buduje dlhodobo svoju stratégiu prístupu k zákazníkovi na nadštandardnom a inovatívnom prístupe. Plnenie potrieb a túžob zákazníkov je pre nás prvoradým cieľom a inšpiráciu z celosvetových výstav zlatých šperkov, kde sme pravidelnými hosťami, pretavujeme do reality slovenského prostredia.

Podobne je to aj s našou novou edíciou zlatých príveskov určených nielen pre mužov - športovcov a milovníkov zbraní a športovej streľby.

Nová séria zlatých príveskov z kvalitného, 14-karátového zlata, reprezentuje jedinečnosť nielen v rámci slovenského, ale je unikátna aj v rámci európskeho trhu,"

Ak sa teda chcete odlíšiť od priemeru, alebo by ste chceli vyjadriť svoju jedinečnosť zlatým príveskom v podobe zbrane, alebo so športovou tematikou, odporúčame Vám navštíviť stránku najnavštevovanejšieho, internetového zlatníctva www.izlato.sk , kde nájdete množstvo inšpiratívnych a moderných šperkov nielen pre Vás, ale určite nájdete spôsob, ako zaimponovať aj Vašej nežnej a krásnej polovičke.


13.10.2014


Ďalšie články