iZlato predstavuje Palmyru: jedinečný náramok podľa Vášho štýluiZlato predstavuje Palmyru: jedinečný náramok podľa Vášho štýlu

iZlato predstavuje Palmyru: jedinečný náramok podľa Vášho štýlu

Vďaka našej novej kolekcii, ktorá je vyrobená zo 14-karátového zlata, budete originálna ako nikdy predtým! Vyjadrite to, kým ste, pomocou náramku, na ktorom sa budú nachádzať prívesky pripomínajúce istú symboliku. Na výber máte z dvoch typov náramkov – prvý z nich je určený na navliekanie príveskov, druhým je obručový typ, ukončený klipovým zapínaním so vsadenými rôznofarebnými príveskami. Získa si kolekcia Palmyra aj Vaše srdce?

Kolekcia Palmyra

Elegantné, no zároveň hravé

Pri výbere jednotlivých symbolov sme sa snažili zachytiť čo najširšiu škálu príveskov, ktorá by vystihovala rôzne životné príležitosti. Preto v našej ponuke nájdete nielen kolieska s jednoduchými a farebnými motívmi, ale tiež srdiečka, kľúče, štvorlístky, či dokonca detský cumlík. Vďaka svojej veľkosti a zdobeniu však pôsobia elegantne, a hodia sa ku všetkým outfitom.

Palmyra prívesok na náramok

Palmyra prívesok na náramok

Palmyra prívesok na náramok

Palmyra prívesok na náramok

 

Len Váš

Najväčšou výhodou je personalizácia tohto náramku, ktorý si vyskladáte presne podľa svojho vkusu. Bude tak originálnym odrazom Vášho štýlu, ktorý navyše zvýrazní. Tento unikátny a jedinečne vytvorený náramok sa stane nadčasovým šperkom, ktorý neomrzí ani po rokoch. Zakaždým bude totiž iný – a to vďaka postupne pribúdajúcim príveskom na ňom. Navyše bude neopakovateľným modelom, keďže výber jednotlivých symbolov bude len na Vás.

Ideálny darček

Pretože príveskov nie je nikdy dosť, sú ideálnym darčekom, ktorý poteší každú nositeľku tejto kolekcie. Prekvapte ju symbolom, ktorý jej navždy pripomenie príležitosť, pri ktorej prívesok dostala, a bude tak trvalou spomienkou, ktorá sa stane jej každodennou súčasťou. Ak takýto náramok ešte nemá, prekvapíte ju o to viac spolu s prvým príveskom, ktorý pre ňu bude nezabudnuteľný.

 

 

 

Letný spoločník

Nadchádzajúca letná sezóna so sebou prináša aj otázku, aké šperky budú „in“. V prípade Palmyry ide o nadčasový šperk, ktorý bude trendovým každé leto. Na opálenej pokožke jeho lesk vynikne ešte viac. Spravte si toto leto nezabudnuteľným a vytvorte si naňho spomienku napríklad v podobe palmy, morskej hviezdy, či zámku s kľúčom, ktoré udržia vaše tajomstvo. Vďaka 14-karátovému zlatu s ním môžete ísť pokojne aj do vody, a tak sa stane Vašim nerozlučným plážovým spoločníkom. Necháte sa zlákať? :)

 

Palmyra prívesky na náramok

Náramok palmyra

Náramok palmyra

Náramok palmyra

 


22.03.2018


Ďalšie články