Idem sa vydávaťIdem sa vydávať

Mamička a otecko pamätáte?

Mami, už som veľká a idem sa vydávať. Vidíš tento nádherný prsteň? Pamätáš, bolo to len nedávno ako si ma pevne držala v náručí a objímala si ma, bála si sa o mňa na každom rohu, obliekala si ma do najkrajších detských šatočiek, tvoje kruhy pod očami znamenali, aká je veľká je tvoja láska, už Ťa nezaujímali púdre ani make up, na prvom mieste som bola hlavne ja. Keď som mala horúčky prebdela si celú noc len, aby som pokojne zaspala a horúčky ustúpili. Moje prvé kroky si riadila ty, vedela som, že to zvládnem, veď si stála pri mne a podporovala ma ako to robíš doteraz.

Ocko? Ty si pamätáš ako si ma držal v objatí, tak bezpečne som sa nikdy necítila, stále som verila, že ma ochrániš pred všetkým zlom sveta a nikdy som sa v Tebe nesklamala, učil si ma ako sa ochrániť, keď pri mne nebudeš, bol si „tvrdší“ ako mama, ale vedela som, že je to len z lásky a bojíš sa o mňa. Aj, keď si bol stále silný a „tvrdý“ chlap, keď som prišla s modrinou domov si mi ju pofúkal a prichystal to najlepšie kakao na svete. Pamätáš ako sme potajme zjedli celú čokoládu len, aby to mamička nevidela? Keď som mala v izbe strašidlo pomáhal si mi ho hľadať a vyhnať. Poskladali sme toho najkrajšieho šarkana na svete. Pamätáš ako si žiarlil na moju prvú detskú lásku? Nemusel si, veď si môj kráľ a navždy ním budeš.

Mamička a otecko pamätáte? Ja určite áno a nikdy nezabudnem. Boli to najkrajšie chvíle v mojom živote, Vaša láska je to najkrajšie čo som kedy mohla dostať, teraz som už dospelá a chcem pokračovať vo Vašich šľapajach, ukázali ste mi čo je to láska a ja ju chcem podať a šíriť ďalej, chcem byť taká dokonalá ako ste boli vy ku mne, budem sa snažiť to Vám sľubujem. Dnes je môj veľký deň, dnes je náš veľký deň, lebo tam kde som teraz o to ste sa pričinili hlavne vy, dali ste mi všetko čo som potrebovala, dali ste mi stále viac. Už som odhodlaná do sveta vďaka Vám! Svadobná obrúčka na mojej ruke značí moje „žezlo“, ktorým budem ďalej šíriť lásku, ktorú ste mi ukázali obaja!

Svadobné obrúčky s kombinovaného zlata

Láska je najkrajší cit, ktorý som v živote aj vďaka Vám spoznala, hlavne vďaka Vám vidím tento zložitý svet ľahší, vďaka Vám som pochopila ako žiť. Ďakujem. 


03.02.2014


Ďalšie články