Darček k prvému svätému prijímaniuDarček k prvému svätému prijímaniu

Mesiac máj je charakteristický nielen postupným príchodom leta, ale tiež najdôležitejšou udalosťou v živote každého veriaceho človeka – prvým svätým prijímaním. Ak ešte neviete, čím potešiť svoje ratolesti, pozrite si ponuku iZlata, ktoré pre Vás pripravilo tie najkrajšie kolekcie darčekov k tomuto nezabudnuteľnému dňu. 

1. Sväté prijímanie

 

Retiazka s príveskom

Darček, ktorý neomrzí ani po rokoch. Táto kombinácia sa preto stala akousi nadčasovou klasikou, ktorú si Vaše dieťa uchová navždy. Je preto dôležité, aby ste zvolili najmä primeranú dĺžku retiazky, ktorá bude aktuálna aj o pár rokov. Pokojne preto stavte skôr na dlhšie retiazky, najmä čo sa týka chlapcov. Každá z retiazok sa dá neskôr skrátiť, a tak máte istotu, že bude nositeľná aj po mnohých rokoch.

Zo vzorov sú najvhodnejšie Anker, Rolo a pre chlapcov najmä Figaro, či zdobenejšia Marina Gucci.

V prvom rade však siahnite po prívesku, ku ktorému potom retiazku doladíte. K tejto príležitosti sú vhodné nielen krížiky, ale u dievčat sú mimoriadne populárne aj srdiečka. V prípade, že chcete spraviť tento deň ešte viac nezabudnuteľným, dajte svojmu dieťaťu na prívesok vygravírovať napríklad dátum prijímania.

Retiazka s príveskom kríž

Náramky

Ďalším populárnym šperkom, a mimoriadne vhodným darčekom je pri tejto príležitosti detský náramok s platničkou. Na ňu Vám v iZlate na želanie vygravírujeme dátum prijímania, či meno dieťaťa. Avšak ak chcete, aby Vaše dieťa nosilo náramok aj po rokoch, podobne ako pri retiazkach, aj v tomto prípade sa nebojte siahnuť po dlhšej a nadčasovejšej verzii, ktorá bude na ruke sedieť aj s odstupom času.

Zlatý náramok

Náušnice

Doplnok, ktorý poteší nejedno dievčenské srdce. Náušnice sú neodmysliteľnou súčasťou každej mladej dámy, a preto ju nimi potešte v tento výnimočný deň. Z dievčenských náušníc sú veľmi populárne najmä kamienkové, či už pôjde o kruhy, alebo so zapínaním na klasický dámsky patent.

Zlaté náušnice s drahokamami

 


07.05.2018


Ďalšie články